Imate nestandardne zahtjeve za Vaš web projekat?

Mi takve projekte nazivamo Custom rješenja. Veliki broj korisnika se odluči za CMS rješenje, ali postoje i projekti koji nisu standardni, pa se moraju od temelja razvijati. Većinom se radi o internim Web Aplikacijama ili naprednim Web Portalima, koji imaju specifične zahtjeve, kako softverski tako i hardverski.
Custom rješenja radimo na PHP/MYSQL tehnologiji. Kao PHP Framework koristimo Yii. Yii je framework visokih performansi i besplatan, tako da nemate dodatnih troškova plaćanja licenci nakon izrade projekta. Imamo iskustva i sa drugim tehnologijama, ukoliko Vaš projekat zahtijeva drugo okruženje, nije problem da se tome prilagodimo.
Naš tim će Vam kroz sve faze projekta biti na raspolaganju, kako bi Vaše ideje pretvorili u realnost.

Od početka do kraja.

Ukoliko pokrećete projekat od početka mi Vam možemo ponuditi kompletno rješenje. Od prvog sastanka, crtanja mockupa, unikatnog dizajna, razvoja, testiranja, planiranja i održavanja resursa servera do cijelog niza drugih koraka koji zaokružuju jedan kompleksan projekat.

dev-proces
dev-hostingg

Pouzdan Hosting.

Mi smo lideri u BiH za Hosting i Domene, za Vaš custom projekat možemo Vam ponuditi optimalno rješenje Hosting usluge. Kako Vaš projekat bude rastao i povećavao se broj posjetilaca, tako ćemo i mi za Vas prilagoditi resurse na serveru.

Unikatan dizajn.

Vizualni identitet je veoma bitna stavka u razvoju, tako da Vam možemo ponuditi izradu unikatnog dizajna. Sve to uz mogućnosti da se stranica prilagodi mobilnim uređajima (responsive) ili da se razvije poseban dizajn za mobilnu verziju.

mojweb-primjeri

Ovisno šta Vama treba, mi Vam možemo pomoći da razvijete projekat. Navedite nam Vaše podatke i opis projekta, mi ćemo Vam poslati okvirnu ponudu.

Uz svaki HOSTING dobijate besplatnu domenu

.BA, .CO.BA, .COM, .NET, .ORG, .INFO ILI .BIZ

Dodaci za WEB hosting

Najpopularniji paket

Hosting bez ograničenja

Web stranica za 5 minuta!